Een mooi polyester zwembad

Wat me nu is overkomen, echt geweldig. Ik moest voor een paar weken terug voor mijn werk een week naar het buitenland. Dit gebeurt wel vaker, maar nooit zo lang. Was natuurlijk wel een hele belevenis voor mij, alleen in het vliegtuig, en daarna ook helemaal alleen in een vreemd land waarvan ik de taal niet eens kan spreken, China. Gelukkig hadden ze hier wel internet dus kon ik contact met hete thuis front houden. Wat me wel opviel was dat er vaak niemand online te vinden was, wat ik al zeer vreemd vond, want als ik thuis ben zit iedereen altijd op het internet. Maar goed het is mooi weer in Nederland dus iedereen zal wel lekker buiten zijn. Toen ik na ruim een week weer naar huis kon viel het me op dat iedereen was meegegaan, wel gezellig, maar toch,..Toen ik thuis kwam waren alle gordijnen dicht, raar, want het was midden op de dag dus erg licht, en de zon hebben we alleen vroeg in de ochtend binnen, er was iets aan de hand. Eindelijk werd het mysterie opgelost, in de tijd dat ik in het buitenland zat hebben ze bij ons in de achtertuin een mooi polyester zwembad geplaatst.  Een polyester zwembad waar ik al jaren van gedroomd had. overkap

Een super verrassing

Wat was dit een geweldige verrassing, een eigen zwembad in de tuin. Vandaar dat iedereen afgelopen week niet te bereiken waren, ze waren aan het zwemmen. Snel mijn badpak aan doen, en ook een frisse duik in het zwembad nemen. afb_zwembaden_11